Support op Maat

Wanneer een besloten gezelschap extern met elkaar samen komt, gebeurt er iets. Dat ‘iets’ wordt met zorgvuldig gekozen ingrediënten een geslaagde meeting met een ‘feel good ervaring’.

Met het doel van de bijeenkomst scherp in het vizier, worden je wensen allereerst zorgvuldig geïnventariseerd. Samen zorgen we ervoor dat de juiste ingrediënten bijeengebracht worden. Op deze manier blijf je als opdrachtgever ‘in charge’, met de vrijheid je volledig te richten op het gezelschap en het doel van de bijeenkomst.

Let us know what you think?

Wens je een warme uitgebreide ontvangstservice met ontbijt, lunch en zelfs diner, of ben je juist op zoek naar: ‘Please show me how it works and leave the key’, service? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

Buiten een warm ontvangst, een ontbijt of de lekkere lunch van je bijeenkomst, bieden we desgewenst ook suggesties voor een creatieve break.

Denk bijvoorbeeld aan een fietstour langs relevante hotspots in de stad, een tai chi sessie of a “walk in the park”, letterlijk bovenop Platform 21.

The Let’s Meet network!

Met ons netwerk, onze ervaring en kennis van Rotterdam bieden we de juiste support, om je bijeenkomst dat beetje extra’s mee te geven.

Het is jouw bijeenkomst en jouw gezelschap, dit is vandaag jullie plek. Samen zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Not at the office, not at home, but ‘in between’, Let’s Meet At My Place!